KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Ramosaj ka mbajt takim pune me të gjithë akteret lokal që merren me turizmin në Deçan

Kryetari Ramosaj ka mbajt takim pune me të gjithë akteret lokal që merren me turizmin në Deçan

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka mbajt takim pune me të gjithë akteret lokal që merren me turizmin në Deçan, me të cilët ka diskutuar për projektet, sfidat dhe situatën në të cilën ndodhet turizmi në komunën e Deçanit. Duke e konsideruar Turizmi si një nga sektorët më të rëndësishëm në komunën e Deçanit, të pranishmit u pajtuan që të fillojnë procesin e hartimit të Strategjisë Lokale për Zhvillim të Turizmit.

Kontrolloni gjithashtu

Komiteti për Politikë dhe Financa në Rahovec mbajti mbledhje e katërt të rregullt

Në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Rahovecit, nën udhëheqjen e kryesuesit Afrim Dina, ...