KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Suma, priti për vizitë zyrtarët e IPA-së Programit për bashkëpunim ndërkufitar Kosovë – Maqedoni e Veriut 2014-2020

Kryetari Suma, priti për vizitë zyrtarët e IPA-së Programit për bashkëpunim ndërkufitar Kosovë – Maqedoni e Veriut 2014-2020

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma, priti për vizitë zyrtarët e IPA-së Programit për bashkëpunim ndërkufitar Kosovë – Maqedoni e Veriut 2014-2020. Qëllimi i vizitës së sotme ishte inspektimi i punëve ndërtimore të kanalit atmosferik që po ndërtohen në fshatin Seçishtë të komunës së Hanit të Elezit, i cili është financuar nga Bashkimi Evropian në kuadër të projektit: “Aksione të përbashkëta për mbrojtjen e mjedisit përmes përmirësimit të ujërave të ndotura dhe sistemit të ujërave të zeza”, nëpërmjet programit IPA për bashkëpunim ndërkufitar Kosovë – Maqedoni e Veriut 2014-2020. Projekti: “Aksione të përbashkëta për mbrojtjen e mjedisit përmes përmirësimit të ujërave të ndotura dhe sistemit të ujërave të zeza” implementohet në partneritet me komunën e Gazi Babës nga Maqedonia e Veriut. Ky projekti financohet nga Bashkimi Evropian.

Kontrolloni gjithashtu

Komiteti për Politikë dhe Financa në Rahovec mbajti mbledhje e katërt të rregullt

Në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Rahovecit, nën udhëheqjen e kryesuesit Afrim Dina, ...