KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Ramosaj, ka pritur në takim Komisionin për përzgjedhjen e Logos së Komunës

Kryetari Ramosaj, ka pritur në takim Komisionin për përzgjedhjen e Logos së Komunës

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka pritur në takim Komisionin për përzgjedhjen e Logos së Komunës, komision ky i përbërë nga njerëz profesionistë si, Zake Prelvukaj, Dhurata Ramosaj, Dardan Luta, Binak Beqaj, Faton Mehmeti, Bekim Vishaj dhe Shkëlzen Shehu, të cilët i falënderoj për bashkëpunimin dhe punën e shkëlqyer!

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Junikut ka hapur Diskutim Publik që ka të bëjë me Planin për Menaxhimin e Mbeturinave 2020-2025

Komuna e Junikut ka hapur Diskutim Publik që ka të bëjë me Planin për Menaxhimin ...