Kryetari Ramosaj ka vizituar punimet që po vazhdojnë për elektrifikimin e bjeshkës së Belegut

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka vizituar punimet që po vazhdojnë për elektrifikimin e bjeshkës së Belegut, kryetari Ramosaj tha se beson shumë që këtë vit të përfundoi faza e parë! Ai ka thënë se, Parimet që kam vendos mi respektua përjetësisht janë: Përkushtimi në punë për të mirën e qytetarëve të Deçanit dhe, Asnjëherë nuk ja lejoj vetes mu marrë, e as që kam kohë për gjëra koti e lazdrimllaqe që dikujt i bien ndërmend.

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe rrugë

Kontrolloni gjithashtu

Në Deçan starton nisma për vetëdijesimin e Kancerit të Gjirit  në kuadër të Tetorit rozë

Në kuadër të aktiviteteve nga Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në komunën e Deçanit …