KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Ramosaj priti në takim Ministrin Zemaj

Kryetari Ramosaj priti në takim Ministrin Zemaj

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, i shoqëruar nga nënkryetari Sami Cacaj, drejtori i shëndetësisë Musa Berisha dhe bashkëpunëtor të tjerë, kanë pritur në takim Ministrin e Shëndetësisë Armend Zemaj me bashkëpunëtorë. Gjatë këtij takimi Ministri Zemaj u njoftua nga kryetari Ramosaj për aktivitetet dhe masat e ndërmarra nga autoritetet komunale të Deçanit, lidhur me situatën rreth Covid-19 menaxhimin e situatës në komunën e Deçanit, gjatë këtyre muajve përmes Shtabit Emergjent Komunal, duke shtuar se falë vetëdijesimit të qytetarëve njëkohësisht dhe funksionimit të Shtabit. Emergjent në mënyrë zingjirore më QKMF-Qendrën për Punë Sociale, Policinë dhe akter të tjerë situata është mbajte nënë kontroll dhe ashtu vazhdon të jet. Ministri Zemaj e njoftoi kreun e Komunës së Deçanit dhe autoritetet komunale të shëndetësisë për masat e ndërmarra nga Ministria lidhur me Covid-19 si në rrafshin e rritjes së kapaciteteve për trajtimin e të prekurve, ashtu edhe në rrafshin e zgjerimit të testimeve duke premtuar mbështetje të vazhdueshme në ketë fushë edhe për komunën e Deçanit. Gjatë këtij takimi kryetari Ramosaj dhe Ministri Zemaj, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi për realizimin e Projektit ’’Ndërtimi i objektit të Qendrës së Mjekësisë Familjare në Strellc të Epërm’’ në vlerë prej 260.000.00€ në bashkëfinancim mes Komunën së Deçanit dhe Ministrisë së Shëndetësisë.

Kontrolloni gjithashtu

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të komunës së Rahovecit

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të ...