Kryetari Thaçi në Nju Jork ka takuar kryetarin e Sao Tome Principe, zotëriun, Evaristo do Espírito Santo Carvalho

Kryetari Thaçi në Nju Jork ka takuar kryetarin e Sao Tome Principe, zotëriun, Evaristo do Espírito Santo Carvalho

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, në kuadër të javës së Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, në Nju Jork, ka takuar edhe Presidentin e Sao Tome Principe, zotëriun, Evaristo do Espírito Santo Carvalho. Kreu i shtetit shprehu mirënjohjen e tij ndaj Sao Tome dhe Principe për mbështetjen e dhënë ndaj Kosovës. Ai tha se Kosova është e interesuar për rritjen e bashkëpunimit të gjithëmbarshëm me Sao Tome dhe Principe dhe kërkoi nga homologu i tij, Evaristo do Espírito Santo Carvalho, mbështetje për anëtarësimin e Kosovës në organizata ndërkombëtare.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …