Fillimi / Institucionet / Kuizi i Diturisë për nxënësit e Sh.f.m.u „Edmond Hoxha“

Kuizi i Diturisë për nxënësit e Sh.f.m.u „Edmond Hoxha“

Shkolla Fillore e Mesme e Ulët „Edmond Hoxha“ në bashkëpunim me Komunën e Junikut për nderë të Festës së 7 Marsin, ka organizuar Kuizin e Diturisë për vitin 2020, Kuizi ishte gjithëpërfshirës duke përmbajtur pyetje nga lëndët shoqërore dhe shkencore.

Kryetari i Komunës së Junikut Agron Kuçi, ka përshëndetur organizatorët dhe nxënësit për angazhimin duke i uruar për sukseset e treguara në organizime me karakter garues, duke qenë optimist që kjo pasqyrë është tregues premtues që nga këtu do të dalin emra të mëdhenj nga shkenca, arti, sporti e kultura.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj, priti në takim Ministrin e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Ramë Likaj

Në kuadër të vizitave në të gjitha qytetet e Kosovës, Ministri i Arsimit Shkencës dhe ...