kek
MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
valamobile
akp deri me 5 maj
Fillimi / Lajmet / Kur krimineli përsërit krimin!
Kur krimineli përsërit krimin!

Kur krimineli përsërit krimin!

Televizioni rumun, “Realitatea tv” ka prezantuar faktin se shefi aktual i xhandarmërisë rumune, Cucos, në vitin  2007 ka qenë  shefi i dispozitivit të xhandarëve në Kosovë, të cilët  kanë vrarë Mon Balajn dhe Arben Xheladinin në demonstratën e Lëvizjes Vetëvendosje! Ky kriminel ende nuk ka dhënë përgjegjësi për krimet në Kosovë dhe tash guxon të përdorë madje armë kimike kundër popullit të vet, sikur ndodhoi  në demonstratat e 10 gushtit 2018 në Rumani. Televizioni rumun ka thënë se Cucos ka dhënë urdhër xhandarëve në Kosovë të përdorë municion të skaduar, duke ditur se ky municion bëhet në këto kushte i ngurtë dhe se nuk duhet drejtuar tek koka e njerëzve. Ai municion ka bërë që këto dy djem të vdesin me plumba në kokë… (Mona Agrigoroaiei)

Kontrolloni gjithashtu

Avdullah Hoti: nuk ka dakordim e as legjitimet institucional për ta përfaqësuar Republikën në takimin e Berlinit

Avdullah Hoti: Nuk ka dakordim e as legjitimet institucional për ta përfaqësuar Republikën në takimin e Berlinit

Shefi i grupit parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se për ...