KEK
Fillimi / Institucionet / Kuvendi i Komunës së Hanit të Elezit mbanë mbledhjen e dytë të rregullt për vitin 2021

Kuvendi i Komunës së Hanit të Elezit mbanë mbledhjen e dytë të rregullt për vitin 2021

Kuvendi i Komunës së Hanit të Elezit mbanë mbledhjen e dytë të rregullt për vitin 2021.

Kuvendi për rendë të ditës shqyrtoi dhe miratoi këto pika:

 1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar.

 2. Raporti vjetor i punës së kryetarit të komunës për vitin 2020.

 3. Raporti i menaxhimit dhe parandalimit të përhapjes së pandemisë covid 19 në komunën e Hanit të Elezit.

 4. Propozim vendim për formimin e komisionit për përzgjedhjen e drejtorit/eshes për institucionin parashkollor dhe SHFMU “Ilaz Thaçi” Hani i Elezit .

 5. Raporti financiar për vitin 2020.

 6. Propozim vendim për bartjen e të hyrave të pashpenzuar nga viti i kaluar në vitin aktual.

 7. Raporti i punës së kuvendit të komunës për vitin 2020.

 8. Plani i punës së këshillave lokale të Komunës së Hanit të Elezit për vitin 2021.

 9. Kërkesë për emërtimin e parkut memorial “Bllaca 99”.

 10. Informatë mbi raportin financiar për periudhën Janar-Dhjetor 2020 NPL “Pastrimi” Sh.a.

 11. Të ndryshme.

Me punën e kuvendit udhëhoqi kryesuesi i kuvendit Qamush Brava, ndërsa nga ekzekutivi ishin prezent Kryetari i Komunës së hanit të Elezit Rufki Suma dhe drejtorët e drejtorive përkatëse të komunës.

Kontrolloni gjithashtu

Latifi: Lum kombi që ka të tillë burra trima si Shkëlzeni me shokë

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi përmes një shkrimi në facebook i ka kujtuar ...