KEK
Fillimi / Institucionet / Kuvendi Komunal i Deçanit ndan 100.000 euro për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19

Kuvendi Komunal i Deçanit ndan 100.000 euro për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19

Komuna e Deçanit ka mbajtur seancë urgjente, ku në mënyrë unanime është votuar propozimi për ndarjen buxhetore prej 100.000 euro për të plotësuar nevojat që dalin në këtë situatë emergjente për parandalimin e virusit COVID-19. Kryetari Ramosaj ka falënderuar asamblistët për bashkëpunim, shtabin emergjent, stafin shëndetësor, stafin shëndetësorë vullnetarë, zyrtarët policor, zjarrfikësit, N.T,,Higjiena”, kompanitë e ndryshme që vullnetarisht kanë ndihmuar në forma të ndryshme. Ndërsa, asamblistët kanë falënderuar Kryetarin Ramosaj për gatishmërinë dhe menaxhimin e kësaj situate në Komunën e Deçanit, ku deri me tani situata është nën kontroll dhe nuk kem ndonjë rast te prekur. Ramosaj tha se kjo shumë e ndarë nga kuvendi komunal do të hyjë në funksion të menaxhmentit të kësaj situate emergjent dhe do të kontribuoj në operimin e të gjithë akterëve relevant që janë në funksion!

Kontrolloni gjithashtu

Sipas IKSHPK-së, sot në komunën e Deçanit nuk ka të infektuar me virusin #Covid19, ndërsa dymbëdhjetë persona janë shëruar plotësisht

Sipas IKSHPK-së, sot në komunën e Deçanit nuk ka të infektuar me virusin #Covid19, ndërsa dymbëdhjetë ...