Kuvendi Komunal i Skenderajt ka mbajtur seancën e radhës

Kuvendi Komunal i Skenderajt ka mbajtur sot seancën e radhës, të cilën e ka udhëhequr kryesuesja Adelina Spahiu e ku kanë marrë pjesë kryetari i Komunës Fadil Nura, drejtorët komunalë, anëtarët e Kuvendit, përfaqësues të shoqërisë civile dhe të organizatave tjera që monitorojnë punimet e kuvendit. Me këtë rast, të gjitha pikat e rendit të ditës janë miratuar me shumicën e votave të anëtarëve të Kuvendit.

Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz në këmbë, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme

Kontrolloni gjithashtu

Renovohet shtëpia e nënës së dëshmorit Avni Buçaj, Mendehie Buçaj

Kryetari i komunës së Malishevës Ekrem Kastrati, ka njoftuar përmes një statusi në facebook se …