kek
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
MIT
Fillimi / Institucionet / Lajm i mirë për familjen e Ramiz Sahitit nga Kopiliqi i Poshtëm, e cila po bëhet me shtëpi

Lajm i mirë për familjen e Ramiz Sahitit nga Kopiliqi i Poshtëm, e cila po bëhet me shtëpi

Kryetari i komunës së Skenderajt Bekim Jashari, së bashku me humanistin Halil Kastrati, kanë vizituar familjen e Ramiz Sahitit nga fshati Kopiliq i Poshtëm, ku kanë kumtuar lajmin kësaj familje se ata po bëhen me shtëpi.

Kryetari Jashari ka theksuar: “Sot, së bashku me humanistin Halil Kastrati, i kumtuam lajmin kësaj familje 7-antarëshe se çështja e strehimit për ta po zgjidhet, falë një donatori të komunës së Skenderajt, që ka shpreh vullnetin të financojë ndërtimin e kësaj shtëpie përmes shoqatës bamirëse “Jetimat e Ballkanit”. Faleminderit të gjithë bamirësve për kontributin e tyre!”, ka thënë kryetari Jahsari.

Kontrolloni gjithashtu

Njoftim i rëndësishëm për të gjithë bizneset, për pjesëmarrje në sesionin informues për thirrjen për Aplikim të publikuar nga Zyra e BE-së në Kosovë

Drejtoria për Ekonomi, Zhvillim dhe Turizëm në komunën e Rahovecit fton të gjithë bizneset e ...