KEK
Fillimi / Institucionet / Latifi: Infrastruktura publike mbetet një ndër prioritetet e qeverisjes sime

Latifi: Infrastruktura publike mbetet një ndër prioritetet e qeverisjes sime

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi me bashkëpunëtorë dhe qytetarë, në Fortesë kanë përuruar ndriçimin publik në gjatësi 4300 metra (127 poqa), ku përfshihen 6 rrugë, pra, 80% e fshatit mbulohet me ndriçim publik.

Fortesa si një fshat i madh, dhe çdo vendbanim tjetër i komunës së Rahovecit do të gëzojnë edhe shumë projekte të tjera në dobi të mirëqenies së njerëzve tanë.

Ndriçimi publik, veç tjerash, rritë sigurinë e qytetarëve tanë!

Urime qytetarëve të Fortesës! Ka thënë kryetari Latifi gjatë këtij përurimi.

Kontrolloni gjithashtu

BAHRI FAZLIU, UDHËHEQËS I DENJË I LËVIZJES KOMBËTARE PËR ÇLIRIMIN E KOSOVËS

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi me bashkëpunëtorë, kanë përkujtuar heroin e luftës për ...