LDK

LDK-ja vlerëson kompromisin e mbrëmshëm për targat, të arritur ndërmjet Kosovës dhe Serbisë

Lidhja Demokratike e Kosovës vlerëson kompromisin  e mbrëmshëm për targat, të arritur ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, me ndërmjetësimin e BE-së dhe me mbështetjen e Amerikës. Në reagim është  thënë se ishte e panevojshme dhe e dëmshme e gjithë “drama populliste” e krijuar nga institucionet e vendit ditëve të fundit. “LDK-ja e ka parë si tërësisht të panevojshme dhe të dëmshme gjithë dramën populliste të krijuar nga institucionet kryesore të vendit gjatë ditëve dhe javëve të fundit. Kthimi dhe pranimi i marrëveshjes së njëjtë, pas gjithë dramës së shkaktuar, tregon joseriozitetin e drejtuesve aktualë të shtetit në përballje me përgjegjësitë e larta shtetërore”. Kjo sjellje, përveç se ka lënduar marrëdhëniet e Kosovës me institucionet ndërkombëtare dhe shtetet mike, për të cilat Kosova ka nevojë, ka bllokuar dhe proceset kryesore integruese të vendit”, thuhet në komunikatën për media.

Kontrolloni gjithashtu

Nikolla: Mbledhja e dy kuvendeve në prag të festës së pavarësisë së Shqipërisë as nuk mund të ëndërrohej vite më parë

Kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, Lindita Nikolla ka vlerësuar lart mbledhjen e përbashkët të institucioneve …