mbpzhr 2018
valamobile
kek baneri
AKP deri me 2 dhjetor
Fillimi / Opinione / Lëvizja popullore shqiptare për kultivimin e veprimtarisë së Enver Hoxhës, shënoi 77-vjetorin e formimit të PKSH-së
Enver Hoxha

Lëvizja popullore shqiptare për kultivimin e veprimtarisë së Enver Hoxhës, shënoi 77-vjetorin e formimit të PKSH-së

Lëvizja Popullore Shqiptare për kultivimin e veprimtarisë revolucionare të shokut Enver Hoxha, sot me 8 nëntor 2018 (komiteti drejtues I LPSH-KVE-së) shënoi 77 vjetorin e themelimit të Partisë Komuniste të Shqipërisë dhe 70 vjetorin e mbajtjes së kongresit të parë të Partisë së Punës së Shqipërisë Me këtë rast u tha se Enver Hoxha me 8 nëntor 1941 bëri hapin e madh historik duke  shpartalluar fraksionet dhe duke i hedhur themelet e Partisë Komuniste Shqiptar, e cila morri përsipër organizimin, mobilizimin dhe revolucionarizimin e masave të gjëra popullore në Luftën Anti-fashiste Nacional Çlirimtare. Pas mbarimit të luftës, PKSH-JA  me vigjilencë të lartë revolucionare zjarrin e madh të luftës e ktheu në frontin e madh të punës dhe ndërtimin të Shqipërisë së re. Sot përkundër spekulimeve të të gjithë kundërshtarëve, faktet historike po dëshmojnë se nën drejtimin dhe kujdesin e Enver Hoxhës dhe PPSH u ndërtuan gjithanshëm dy Shqipëri, një nën dhe e një mbi dhe. (Remzi Hasani)

Kontrolloni gjithashtu

Skënder S.KAPITI: Çfarë duhet të dinë shqiptarët dhe çfarë duhet të presin nga politikanët e pushtetarët e tyre

Skënder S.KAPITI: Çfarë duhet të dinë shqiptarët dhe çfarë duhet të presin nga politikanët e pushtetarët e tyre

Shkurtimisht, mendoj se shqiptarët duhet të dinë se çfarë duhet të presin nga politikanët dhe ...