Fillimi / Lajmet / Lëvizja Vetëvendosje mban sot konferencë për media në të cilën do të flitet për gjendjen dhe të drejtat e grave
Vetëvendosje: Ambasadorët e QUINT-it janë ftuar me qëllim të heqjes së çfarëdo dyshimi tek ta mbi pajtimin e palëve

Lëvizja Vetëvendosje mban sot konferencë për media në të cilën do të flitet për gjendjen dhe të drejtat e grave

Lëvizja Vetëvendosje mban sot konferencë për media në të cilën do të flitet për gjendjen dhe të drejtat e grave në Kosovë. Konferenca mbahet në ora 14:00. Ndryshe, sot shënohet Dita ndërkombëtare kundër diskriminimit. Në këtë ditë bëhet thirrje për t’i dhënë fund diskriminimit dhe për të kremtuar diversitetin, tolerancën dhe gjithëpërfshirjen.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka përkujtuar heroin, Mensur Zyberaj në përvjetorin e rënies së tij

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka përkujtuar heroin, Mensur Zyberaj në përvjetorin e rënies së tij

Kryetari, Hashim Thaçi, ka përkujtuar heroin, Mensur Zyberaj e dëshmorë të tjerë në përvjetorin e ...