Liderët e Bashkimit Evropian dhe të Ballkanit Perëndimor janë bërë të gjithë bashkë për shkrepjen e fotos historike

Liderët e Bashkimit Evropian dhe të Ballkanit Perëndimor janë bërë të gjithë bashkë për shkrepjen e fotos historike

Pas mbërritjes në kryeqytetin shqiptar, liderët e Bashkimit Evropian dhe të Ballkanit Perëndimor janë bërë të gjithë bashkë për shkrepjen e fotos historike. Më tej, ata ndoqën dhe një nga veprimtaritë më të veçanta që shoqëroi agjendën e punimeve të Samitit të BE – Ballkani Perëndimor, një koncert i shkurtë me valle popullore nga burra e gra veshur me kostum kombëtar shqiptare dhe që u përmbyll me një performancë nga nxënësit e kryeqytetit. Për herë të parë në historinë e Europës, liderët e BE-së u bën bashkë sot në Tiranë duke rikonfirmuar angazhimin për zgjerimin e unionit me vendet e Ballkanit Perëndimor. Ky është Samiti parë i këtij lloji që zhvillohet në rajonin e Ballkanit Perëndimor dhe është pjesë e zbatimit të Agjendës Strategjike të Këshillit Evropian 2019-2024.

 

Kontrolloni gjithashtu

Policisa

Policia e Kosovës nuk është e kënaqur me pagat e reja, të cilat i ka caktuar Qeveria

Pavarësisht se Qeveria e Kosovës njoftoi se, përmes Ligjit të ri për pagat në sektorin …