Fillimi / Lajmet / Limaj: Qeveria e Kosovës ka vendosur që t’i mbrojë dhe mbështesë prodhuesit vendorë
Fatmir Limaj: Programi i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, ndër dekada mbeti frymëzim i shumë lëvizjeve kombëtare

Limaj: Qeveria e Kosovës ka vendosur që t’i mbrojë dhe mbështesë prodhuesit vendorë

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, ka thënë se Qeveria e Kosovës që nga dita e parë e marrjes së detyrës e ka vendosur në fokus të saj mbrojtën dhe mbështetjen e prodhuesve vendor. Limaj ka thënë se vendimi i fundit i Qeverisë, i propozuar nga ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, për ndalimin e eksportimit të masës drunore si lëndë e papërpunuar nga Kosova në drejtim të vendeve tjera është në funksion të mbrojtës së prodhuesve vendorë. Kjo masë, numri dy i Qeverisë së Kosovës ka thënë se do t’i kontribuoj ruajtjes së pyllit. “Si Qeveri e Kosovës, jemi të vendosur t’iu ndihmojmë për aq sa është e mundur të gjithë prodhuesve vendor pa dallim. Fuqizimi i prodhuesve vendor nënkupton rritje të buxhetit dhe hapje të reja të vendeve të punës për qytetarët tanë”, ka shkruar ndër të tjera Limaj. Ai ka paralajmëruar edhe një serë masash të cilat do të merren më qëllim të stimulimit të prodhuesve vendor.

Kontrolloni gjithashtu

Behxhet Pacolli: Aleanca e Kosovës me Shtetet e Bashkuara të Amerikës është e përjetshme, parimore dhe unike

Behxhet Pacolli: Aleanca e Kosovës me Shtetet e Bashkuara të Amerikës është e përjetshme, parimore dhe unike

Kryetari i AKR-së, Behxhet Pacolli ka uruar SHBA-të me rastin e Ditës së Pavarësisë. Pacolli ...