Radojçiq

Lista Serbe i ka reaguar ambasadorit amerikan, Jeffrey Hovenier, për deklaratën lidhur me Milan Radojçiqin

Lista Serbe i ka reaguar ambasadorit amerikan, Jeffrey Hovenier, për deklaratën që diplomati e dha për nënkryetarin e këtij subjektin, Milan Radojçiq, gjatë dhe pas takimit që pati me shefin e listës, Goran Rakiqin. Për më tepër e ka quajtur si të pafytyrë çdo diplomat ndërkombëtar që i akuzon serbët se nuk po e zbatojnë marrëveshjen e Brukselit. Hovenier tha se në takim ripërsëriti qëndrimin e SHBA karshi politikanit ndaj të cilit ka vendosur sanksione. Dhe, se masat kosovare të reciprocitetit janë në përputhje me marrëveshjen e Brukselit. LS deklarohet se nuk qëndrojnë pohimet e ambasadorit për përfshirjen e pretenduar të Rakiqit në aktivitete ilegale, dhe pret nga zyrtari amerikan që pohimet e tij t’i mbështes me dëshmi, e jo me vlerësime të hamendësuara.

Kontrolloni gjithashtu

Nga zjarri që ka përfshirë një kishë në Egjipt, kanë humbur jetën 41 persona dhe shumë të tjerë janë plagosur

Nga zjarri që ka përfshirë një kishë në Egjipt, kanë humbur jetën 41 persona dhe …