valamobile
AKP deri me 2 dhjetor
kek baneri
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Lushtaku: Prokurori Blakaj mund të jetë kërcënuar nga pjesëtarët e brigadës së ashtuquajtur “Hasan Prishtina”
Lushtaku: Prokurori Blakaj mund të jetë kërcënuar nga pjesëtarët e brigadës së ashtuquajtur “Hasan Prishtina”

Lushtaku: Prokurori Blakaj mund të jetë kërcënuar nga pjesëtarët e brigadës së ashtuquajtur “Hasan Prishtina”

Ish eprori i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe ish deputeti i Kuvendit të Kosovës, Nurtedin Lushtaku ka mohuar të ketë ekzistuar brigada e ashtuquajtur “Hasan Prishtina”. Ai ka shtuar më tutje se edhe kërcënimi i prokurorit Blkaj ka mundur të vij nga pjesëtarët e kësaj “Brigade” e cila është krijuar pas përfundimit të luftës çlirimtare. Ish eprori i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe ish deputeti i Kuvendit të Kosovës, Nurtedin Lushtaku, pasi ka përkujtuar se ka qenë pjesëtar i orëve të para të Ushtrisi Çlirimtare të Kosovës dhe se për asnjë ditë nuk është larguar nga Kosova gjatë luftës çlirimtare, ai ka shkruar se prokurorit Blkaj i ka deklaruar se gjatë viteve të luftës, në Zonën Operative të Drenicës nuk ka ekzistuar asnjëherë ndonjë brigadë e quajtur “Hasan Prishtina”.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrja Hoxha, po qëndron për vizitë zyrtare në Estoni në vazhdën e punës së saj për lobim për liberalizimin e vizave

Ministrja Hoxha, po qëndron për vizitë zyrtare në Estoni në vazhdën e punës së saj për lobim për liberalizimin e vizave

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, po qëndron për vizitë zyrtare në Estoni në vazhdën ...