KEK
Fillimi / Institucionet / “Maja e Shkodranit” është pajisur me ndriçim

“Maja e Shkodranit” është pajisur me ndriçim

“Majën e Shkodranit” – këtë kala prej guri, prej së cilës qyteti i Rahovecit dhe rrafshi i Anadrinisë duken si në pëllëmbë të dorës, tanimë do të mund ta vizitojmë jo vetëm ditën. Nga sot shtegu i ecjes është pajisur me ndriçim, i cili edhe më tepër ia shton bukurinë dhe do të mund ta shijojmë deri në orët e vona.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Deçanit fillon zbatimin e projektit për Ndriçimin Publik Efiçientë

Nga nesër Komuna e Deçanit, do filloj me zbatimin e projektit për Ndriçimin Publik Efiçientë, ...