vala – old
driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / Marrëveshja për demarkacionin në fazën përfundimtare të procesit lë mundësi për korrigjime eventuale teknike
Marrëveshja për demarkacionin në fazën përfundimtare të procesit lë mundësi për korrigjime eventuale teknike

Marrëveshja për demarkacionin në fazën përfundimtare të procesit lë mundësi për korrigjime eventuale teknike

Nënshkrimi i deklaratës së përbashkët, që ka të bëjë me aneksin e Marrëveshjes për demarkacionin e kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi është një hap i rëndësishëm drejt përmirësimit të mëtejshëm të marrëdhënieve të përgjithshme mes dy vendeve, thuhet në deklaratën e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Malit të Zi, e cila shton se ekziston mundësia për korrigjime eventuale teknike të kufirit. Në deklaratën e nënshkruar është paraparë formimi i një grupi të përbashkët punues për përcaktimin e kufirit,  gjë që në bazë të Nenit 7 të Marrëveshjes paraqet fazën përfundimtare të procesit demarkacionit dhe lë mundësi për korrigjime eventuale teknike,  me rastin e demarkimit të kufijve në teren”, ka njoftuar Ministria e Punëve të Jashtme të Malit të Zi

Kontrolloni gjithashtu

DW: Në prag të vazhdimit të dialogut Kosovë-Serbi, presidentët e dy vendeve mbajnë qëndrime të kundërta

DW: Në prag të vazhdimit të dialogut Kosovë-Serbi, presidentët e dy vendeve mbajnë qëndrime të kundërta

Dojçe Welle i ka kushtuar një artikull dialogut i cili do të zhvillohet të dielën ...