Martin Çuni: Jetë e furtunë

Fjala poetike e Martin Çunit, e shkruar nëpër burgje në vitet 80 të shekullit 20, është e brumosur me ide humane, me porosi të dobishme për njerëzit kudo qofshin ata, por edhe me fjalë qortimi e pezmi për ata që bëjnë përpjekje t’ ua bëjnë zap lirinë të tjerëve, duke ua imponuar forcën dhe brutalitetin….Ahmet Qeriqi

Kontrolloni gjithashtu

Zymer Mehani: MULLA HASHIM KULETA, MËSUES E ATDHETAR I DENJË

Zymer Mehani: MULLA HASHIM KULETA, MËSUES E ATDHETAR I DENJË

Përsiatje për monografinë e Mr. Refik Gërbeshit: “MULLA HASHIM KULETA (1912-1994)  Pishtar i arsimit në …