Brickos

Martin Çuni: Reportazhe lufte

Vepër dokumentare e autorit, Martin Çuni, redaktor dhe reporter i Radios-Kosova e lirë gjatë kohës së luftës. Libri dokumentar “Reportazhe lufte” është sajuar nga intervistat, bisedat, dhe reportazhet që ka shtjelluar autori në frontet e luftës çlirimtare. Vepra ka rëndësi të veçantë dokumentare për luftën e UÇK-së, meqë paraqet të dhëna të faktuara të dorës së parë, përshkruan ngjarje gjatë zhvillimeve luftarake në istikamet e luftës çlirimtare. Libri përmban edhe 32 fotografi me ngjyra, të nxjerra nga albumi prej mijëra fotove autentike, të cilat Martin Çuni i ka filmuar në zonat e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës…

Kontrolloni gjithashtu

Zymer Mehani: Atdhedashuria-lajtmotiv i poezisë së poetes, Lumturije Sylejman Drenica

Zymer Mehani: Atdhedashuria-lajtmotiv i poezisë së poetes, Lumturije Sylejman Drenica

Lumturije S. Drenica u lind në fshatin Borje të rrethit të Kukësit, më 1 gusht …