Brickos

Mbahet konsultimi publik për projekt Rregulloren për Taksën Komunale në Ferizaj

Kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Ferizajt, Xhavit Zariqi, i shoqëruar nga drejtori i Drejtorisë të Administratës së Përgjithshme Besnik Berisha, drejtoresha e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Xhemile Murati-Shabani dhe drejtori i Drejtorisë së Shëndetësisë Dr. Kemajl Emini, kanë mbajtur konsultimin publik për projekt Rregulloren e Taksës Komunale. Ne hapjen e këtij konsultimi publik, kryesuesi Zariqi, ka thënë se vendimi për daljen në konsultim me publikun për këtë Rregullore është marrë në mbledhjen e Kuvendit të Komunës së Ferizajt. Qytetarët e pranishëm që ishin në sallë, nuk patën ndonjë diskutim sa i përket kësaj rregullore. Qytetarët vërejtjet dhe sugjerimet e tyre mund ti përcjellin edhe në adresën elektronike të komunës: [email protected].

May be an image of 7 people and indoor

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti ka vizituar nga afër punimet në asfaltimin e rrugëve në fshatin Lubishtë

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti me bashkëpunëtor, ka vizituar sot fshatin Lubishtë të …