Mbahet Simpozium Shkencor "Kënga labe"

Mbahet Simpozium Shkencor “Kënga labe”

Në datën 16 nëntor, e shtunë, ora 11:00, në sallën UNESCO të Muzeut Kombëtar, Shoqata “Polifonia Shqiptare” dhe Shoqata Labëria “Nderi Kombit”, organizojnë pomovimin e librit mbi Polifoninë, SIMPOZIUMI I 8-TË SHKENCOR, “BYLIS – 2018” i botuar nën kujdesin e Kryetarit të Shoqatës “Polifonia Shqiptare” Yzeir Llanaj.

– Albert Zholi -Moderator-redaktor i librit

Diskutojnë: 7-Prof. Dr, Mjeshter i Madh

-Zhani Ciko- Mjeshtër i Madh -Prof. Dr. Pirro Miso – Prof. Dr. Ago Nezha – -Prof. Dr. Bardhosh Gaçe -Prof. Dr. Fastos Klosi

-Prof. Kastriot Bezati – Ermir Dizdari, Mjeshter i Madh – Daut Gumeni, shkrimtar-publicist

Koncert me këngë labe nga grupi polifonik “Bashkimi”, Petrit Lulo dhe disa grupe labe Pjesëmarrja juaj na nderon-Pas aktivitetit kotej.

Kontrolloni gjithashtu

Shpëtim Zeqir Robaj (15.10.1957 - 30.9.1998)

Mbahet Akademinë përkujtimore në shënim dhe nderim të 25 vjetorit të rënies së dëshmorit të Kombit, Ass.Dr. Shpëtim Robaj

Mbahet Akademinë përkujtimore në shënim dhe nderim  të 25 vjetorit të rënies së dëshmorit të …