Mbillen luleve pranë hyrjes së Komunës së Deçanit me rastin e Ditës Botërore të Mjedisit

Në kuadër të aktiviteteve me rastin e Ditës Botërore të Mjedisit kryeshefi ekzekutiv i komunës së Deçanit z.Kushtrim Loshaj, me bashkëpunëtor së bashku me Kryetarin e Komunës së Deçanit z.Bashkim Ramosaj, filluan këtë ditë duke bërë kështu mbjelljen e luleve pranë hyrjes së Komunës në mënyrë që të krijohet pamje e pastër dhe e bukur pranë ambientit të punës!

May be an image of window box, ivy and curb

Kontrolloni gjithashtu

KALENDARI I DËGJIMEVE BUXHETORE PUBLIKE ME QYTETARË E KOMUNËS SË  RAHOVECIT PËR BUXHETIN E VITIT 2025

Duke u bazuar në Ligjin për menaxhimin e financave publike dhe përgjegjësitë, Statutit të Komunës …