Pandeli Majko

Me 14 qershor, në Ditën e Çlirimit komuna e Rahovecit, shpall Qytetar Nderi ish kryeministrin Pandeli Majkon

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së në komunën e Rahovect ka njoftuar se më datë 14 qershor 2024 në datën e çlirimit te Rahovecit, do të shpallet qytetarë nderi ish kryeministrin i Shqipërisë, Pandeli Majko.

Agjenda : me ish kryeministrin e Shqipërisë PANDELI MAJKO.

Pritja e mysafirëve dhe ish kryeministrit të Shqipërisë z.Pandeli Majko në oborrin e komunës së Rahovecit ora 10:30, Seance solemne për Ditën e Çlirimit dhe dhënien “Qytetar nderi’ për ish kryeministrin e Shqipërise z.Pandeli Majko, salla e Kuvendit të Rahovecit ora 11:00. Vizitë kullës së heronjve Toni e Mici ora 12:00. Përurimi i emblemës së UÇK-së në fshatin Opterushë ora 12:15. Vizitë Muzeut të Masakrës në Krushë e Madhe ora 12:40

Kontrolloni gjithashtu

VENDIM- Kufizim i orarit të punës përgjatë temperaturave të larta

Në bazë të rekomandimeve të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës, për shkak të …