Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Më 29 qershor 2020 mbahet ceremonia e diplomimit të kadetëve të FSK-së, gjenerata 2020
Më 29 qershor 2020 mbahet ceremonia e diplomimit të kadetëve të FSK-së, gjenerata 2020

Më 29 qershor 2020 mbahet ceremonia e diplomimit të kadetëve të FSK-së, gjenerata 2020

Mbahet ceremonia e diplomimit të kadetëve të FSK-së, gjenerata 2020 “Ju ftojmë të përcillni ceremoninë e diplomimit të kadetëve të FSK-së, gjenerata 2020. Ceremonia do të mbahet më 29 qershor 2020, duke filluar nga orën 10:00 në kazermën ,,Adem Jashari“ në Prishtinë. Në ceremoninë e diplomimit do të marrin pjesë: Ministri i Mbrojtjes z. Anton Quni, komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama si dhe gjeneralë, oficerë dhe familjarë të kadetëve”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Mbrojtjes.

Kontrolloni gjithashtu

Edhe në ditën e katërt të intervistimit të kryetarit Thaçi bashkatdhetarët nga po vazhdojnë të mbështesin atë

Edhe në ditën e katërt të intervistimit të kryetarit Thaçi në Hagë, bashkatdhetarët po vazhdojnë ta mbështesin atë

Edhe në ditën e katërt të vazhdimit të intervistimit të kryetarit të Republikës së Kosovës, ...