Fillimi / Lajmet / Më 5, 6 dhe 7 mars 2020 mbahet manifestimi Tradoicional Epopeja e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës
Më 5, 6 dhe 7 mars 2020 mbahet manifestimi Tradoicional Epopeja e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Më 5, 6 dhe 7 mars 2020 mbahet manifestimi Tradoicional Epopeja e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Me rastin e 22 vjetorit të rënies heroike të Komandantit Legjendar, Adem Jashari dhe Familjes Jashari, Qeveria e Republikës së Kosovës, me 5, 6 dhe 7 Mars 2020, organizon manifestimin gjithë-popullor në nderim të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe në kujtim të Komandantit legjendar Adem Jashari, familjes Jashari dhe gjithë dëshmorëve të kombit, si dhe të gjithë të rënëve për liri dhe pavarësinë e vendit dhe popullit tonë.

Kontrolloni gjithashtu

Hani i Elezit përfitues i projektit "Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Hani i Elezit përfitues i projektit “Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Nën organizimin e projektit të ekipeve të Gazi Babës dhe Hanit te Elezit është mbajtur ...