Me dinamikë të lartë po vijojnë punimet në ndërtimin e QMF-së në Prelez të Muhaxherëve

Me dinamikë të lartë po vijojnë punimet në ndërtimin e Qendrës së Mjekësisë Familjare në fshatin Prelez të Muhaxherëve, investim ky tejet i rëndësishëm si rrjedhojë e bashkëpunimit të komunës së Ferizajt me shoqatën “Qëndresa Kosovare”, për t’i ofruar shërbimet shëndetësore banorëve të këtij fshati dhe zonave përskaj.

No photo description available.

May be an image of sliding door and hearth

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi mbajti takimin e parë publik për punën në gjashtë mujorin e parë të vitit 2024

Kryetari i Komunës së Rahovecit Smajl Latifi, sot, në praninë e shumë qytetarëve mbajti takimin …