Kryetari Nura ka pritur në takim miqtë kroatë – çlirimtarët nga njësiti Tigrat

Kryetari i komunës së Skenderajt Fadil Nura, ka mirëpritur në zyrën e tij  bashkë me gjeneralin Musa Jashari, miqtë kroatë – çlirimtarët nga njësiti Tigrat, me të cilët na bashkon e kaluara historike e dy vendeve tona, në përpjekjet për çlirim dhe liri. Kryetari Nura ka shprehur respekt për gjeneralin Petar Bajar dhe shokët e tij luftëtarë nga Kroacia!

Mund të jetë një imazh i 7 persona dhe teksti

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi mbajti takimin e parë publik për punën në gjashtë mujorin e parë të vitit 2024

Kryetari i Komunës së Rahovecit Smajl Latifi, sot, në praninë e shumë qytetarëve mbajti takimin …