KEK
Fillimi / Institucionet / Me rastin e përfundimit të vitit shkollor, kryetari Kuqi uron nxënësit junikas

Me rastin e përfundimit të vitit shkollor, kryetari Kuqi uron nxënësit junikas

Në sallën e asamblesë komunale të Junikut u organizua ndarja e dëftesave për nxënësit  që kryn shkollën e mesme të ulët në Junik dhe njëherit u shënua edhe përfundimi i vitit ligjërues shkollor 2018/2019.

Kryetari i Komunës së Junikut,  z.Agron Kuçi uroj nxënësit për sukseset e deritashme duke i motivuar për suksese drejtë së ardhmes me zotimin se do jetë çdoherë në përkrahje të tyre e që hapat e ardhshëm do jenë ofrimi i mundësive dhe kushtëve të mira si për mësim teorik poashtu dhe praktik.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Aliu, njoftoi qytetarët për punën, të arriturat, sfidat dhe projektet në gjashtëmujorin e parë të këtij viti si dhe u diskutua edhe për Kornizën Afatmesme Buxhetore 2022-2024

Këtë të enjte është mbajt takimi i Kryetarit të Ferizajt, Agim Aliu me qytetarë për ...