Memli Krasniqi

Memli Krasniqi: Në vitin 2022 janë raportuar 33 raste të frikësimit të gazetarëve, katër më shumë se në vitin 2021

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, deklaroi  se në vitin 2022 janë raportuar 33 raste të frikësimit të gazetarëve, katër më shumë se në vitin 2021. Ai duke ia bashkangjitur postimit të tij edhe një video, u shpreh se zyrtarët e nivelit të lartë, kanë bërë deklarata përçmuese dhe siç tha ai. kanë përdorur gjuhë intimiduese ndaj gazetarëve. Në vitin 2022, janë raportuar 33 raste të frikësimit të gazetarëve, katër më shumë se në vitin 2021. Zyrtarët e nivelit të lartë, kanë bërë deklarata përçmuese dhe kanë përdorur gjuhë intimiduese ndaj gazetarëve. Kjo Qeveri, përveç se e paaftë, është edhe kundër fjalës dhe medias së lirë”, ka shkruar Krasniqi.

Kontrolloni gjithashtu

Hoti

Avdullah Hoti: “Ligjëratat” e Albin Kurtit nëpër Irlandën Veriore ishin vetëm pretekst për të ikur nga takimi në Tiranë

Deputeti LDK-së, Avdullah Hoti, ka reaguar lidhur me mos-shkuarjen e kryeministrit Albin Kurti në Tiranë …