Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi emëroi anëtarët e rinj të KShC të Agjencisë Kosovare të Akreditimit

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi emëroi anëtarët e rinj të KShC të Agjencisë Kosovare të Akreditimit

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ka marrë vendim për emërimin e anëtarëve të rinj të Këshillit Shtetëror të Cilësisë të Agjencisë Kosovare të Akreditimit. Këtë vendim, ministri Bytyqi e ka marrë me qëllim të funksionalizimit, rritjes së cilësisë dhe efikasitetit të punës së Këshillit Shtetëror të Cilësisë. Ndërsa, duke u bazuar në përgatitjen e tyre akademike, si dhe kontributin e dëshmuar në sferat përkatëse, për mandatin pesë vjeçar, KShC të ketë këtë përbërje:

1.                  Prof. Dr. Gazmend Luboteni, kryetar,

2.                  Dr. Sc. Spec. Rozafa Koliqi-Lila, nënkryetare,

3.                   Prof. Dr. Berim Ramosaj, anëtar,

4.                   Prof. Ass. Dr. Arben Qirezi, anëtar,

5.                  Dr. Sc. Ilir Doçi, anëtar,

6.                  Prof. Ass. Dr. Dukagjin Zeka, anëtar.

Kontrolloni gjithashtu

Lajçak

Emisari i BE-së, Miroslav Lajçak, deklaron se Ballkani Perëndimor ka prioritet bashkëpunimin me Mbretërinë e Bashkuar

I dërguari i Bashkimit Europian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, është  shprehur optimist për rëndësinë …