MIT
Airport Adem Jashari
mbpzhr grante
kek
valamobile
Fillimi / Lajmet / Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani thotë së nuk do të lejojmë që askush të luaj me bizneset tona
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani thotë së nuk do të lejojmë që askush të luaj me bizneset tona

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani thotë së nuk do të lejojmë që askush të luaj me bizneset tona

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, ka vizituar kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqin, ku është diskutuar për bashkëpunimin në mes dy institucioneve dhe adresimin e problemeve të bizneseve. Ai e ka uruar për detyrën e re Rukiqin, dhe i ka shprehur gatishmërinë për bashkëpunim. Ministri bëri të ditur se kanë diskutuar me Rukiqin edhe për problemin e bizneseve me energjinë elektrike duke theksuar se nuk do të lejojnë që të luaj askush me bizneset dhe problemet e tyre do të trajtohen shumë seriozisht, e sidomos ato më energji elektrike. Ndërsa kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, theksoi se ministri Hasani i ofroi bashkëpunim dhe gatishmëri për t’i adresuar problemet e bizneseve.

Kontrolloni gjithashtu

Lumezi në konferencën e kryetarëve të gjykatave supreme dhe prokurorëve të përgjithshëm në Mal të Zi

Lumezi në konferencën e kryetarëve të gjykatave supreme dhe prokurorëve të përgjithshëm në Mal të Zi

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, është duke marrë pjesë në konferencën me karakter ndërkombëtar të ...