KEK
Fillimi / Lajmet / Reçica me përfaqësuesen e UNDP-së takojnë punëkërkuesit, të cilëve u janë ndarë pajisjet e nevojshme
Ministri Reçica me përfaqësuesen e UNDP-së takojnë punëkërkuesit, të cilëve u janë ndarë pajisjet e nevojshme

Reçica me përfaqësuesen e UNDP-së takojnë punëkërkuesit, të cilëve u janë ndarë pajisjet e nevojshme

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, sot bashkë me përfaqësuesen e përhershme të UNDP-së në Kosovë, Maria Suokko, kanë takuar disa nga punëkërkuesit, të cilëve edhe u janë ndarë pajisjet e nevojshme për të filluar punën në bizneset e tyre, si përfitues të Programit të Vetëpunësimit për të riatdhesuarit që është shpallur këtë vit. Lidhur me këtë, ministri Reçica, ka thënë se, është shumë i lumtur që në këtë kohë të vështirë të përballjes me pandeminë COVID-19 dhe vështirësitë që ka sjellë në mirëqenien e përgjithshme të qytetarëve kjo, ne arritëm t’i mbështesim me qindra qytetarë për t’u bërë pjesë e tregut të punës me anë të bizneseve të tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Sadik Halitjaha: Ne veteranet e UÇK duhet ta votojmë PDK-në, sepse siguron ekonomi, zhvillim dhe garanton mbrojtjen e Kosovës

Sadik Halitjaha: Ne veteranet e UÇK duhet ta votojmë PDK-në, sepse siguron ekonomi, zhvillim dhe garanton mbrojtjen e Kosovës

Kandidati për deputet nga radhët e PDK-së, ish eprori i UÇK-së, Sadik Halitjaha në një ...