Ministri Zharku takoi ambasadorin Italian në Kosovë Piero Cristoforo Sardi

Ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku, priti në takim ambasadorin Italian në Kosovë, Piero Cristoforo Sardi.

Në këtë takim, u bisedua rreth organizimit të pjesëmarrjes së delegacionit të Republikës së Kosovës në Samitin e Ballkanit Perëndimor 2017 në Trieste.

Pjesëmarrës në këtë samit do të jetë edhe ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku.

Në këtë samit do të diskutohet rreth Traktatit të Komunitetit të Transportit dhe veprimet që pritet të ndërmerren në fushën e sigurisë rrugore .

Kontrolloni gjithashtu

Bëhen homazhe në 24-vjetorin e përjetësimit të dëshmorit të kombit Sabit Shabandula nga Rahoveci

Në 24-vjetorin e përjetësimit të dëshmorit të kombit Sabit Shabandula nga Rahoveci, kryetari i komunës …