KEK
Fillimi / Lajmet / MASH ka pranuar sot 215 tabletë nga OSBE-ja dedikuar fëmijëve për mësimin nga distanca
Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka pranuar sot 215 tabletë nga OSBE-ja dedikuar fëmijëve për mësimin nga distanca

MASH ka pranuar sot 215 tabletë nga OSBE-ja dedikuar fëmijëve për mësimin nga distanca

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka pranuar sot 215 tabletë nga OSBE-ja, të cilët do të shpërndahen për fëmijët që nuk kanë pasur mundësi të vijojnë mësimin online, me fokus fëmijët e komuniteteve. Me rastin e pranimit të këtyre tabletëve, ministri i Arsimit dhe Shkencës Ramë Likaj, tha se nga kjo ndihmë përmirësohet qasja e fëmijëve në mësim gjatë pandemisë COVID-19. Ai theksoi se në bashkëpunim me Drejtoritë Komunale të Arsimit është bërë identifikimi se si do të shpërndahen këta tabletë, ku tha se ndër komunat që do të përfitojnë janë ajo e Obiliqit dhe e Fushë Kosovës. Likaj shtoi se miliona euro janë investuar nga Qeveria e Kosovës dhe partnerët për pajisje të teknologjisë informative.

Kontrolloni gjithashtu

392 persona të infektuar, 222 të shëruar dhe 6 të vdekur

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës njofton se gjatë 24 orëve të fundit, në ...