vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Ministria e Financave nënshkruan sot marrëveshjeve me vlerë 7.45 milionë euro me Bankën Gjermane për Zhvillim
Ministri i Financave, Bedri Hamza, nuk ka pranuar të marrë pagën me rritje, as pjesën retroaktive

Ministria e Financave nënshkruan sot marrëveshjeve me vlerë 7.45 milionë euro me Bankën Gjermane për Zhvillim

Ministria e Financave ka bërë të ditur se sot do të organizojë ceremoninë e nënshkrimit të dy marrëveshjeve me vlerë 5.45 milionë euro dhe 2 milionë euro, me Bankën Gjermane për Zhvillim, të cilat dedikohen për rritjen e kapitalit të Fondit Kosovar për Garantimin e Kredive.  Marrëveshjet nënshkruhen ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bankës Gjermane për Zhvillim. E gjithë kjo do të bëhet nga Ministri i Financave Bedri Hamza dhe Rene Eschemann, Drejtori i Zyrës së KfW-së për Kosovë dhe Maqedoni Thomas Reker, Menaxher i Lartë i Projekteve për Evropë Juglindore. Ceremonia e nënshkrimit të marrëveshjes do të mbahet sot në ndërtesën e Qeverisë së Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”, në Lypjan, u përurua libri, “Januz Bajçinca me bijtë Ruzhdiun dhe Nebihun”

Në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”, në Lypjan, u përurua libri, “Januz Bajçinca me bijtë Ruzhdiun dhe Nebihun”

Sot në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”  në Lypjan, është përuruar libri: “Januz Bajçica me ...