MIT
tv dielli
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Ministrja Dumoshi priti Ambasadorin e OSBE-së, Jan Braathu

Ministrja Dumoshi priti Ambasadorin e OSBE-së, Jan Braathu

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, priti në takim Ambasadorin e Misionit të OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu dhe këshilltarin e tij, Senad Sabovic. Ambasadori Braathu, përshëndeti emërimin e Ministres Dumoshi në krye të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe uroi që bashkëpunimi i mëhershëm i OSBE-së me MKRS-në të vazhdojë edhe më tutje. Ministrja Dumoshi, siguroi Ambasadorin Braathu që bashkëpunimi i saj dhe i Ministrisë që ajo drejton do të vazhdojë në të mirë të synimeve të përbashkëta për qytetarët e Kosovës. Ministrja e falënderoi Ambasadorin Braathu për tërë kontributin që ka dhënë OSBE-ja në Kosovë, e sidomos në fushat që mbulon MKRS-ja, ngase kjo përkrahje dhe bashkëpunim i saj me ministrinë kanë ndikuar drejtpërsëdrejti në konkretizimin dhe realizimin e shumë projekteve të artistëve, të të rinjve e sportistëve. Ndër të tjera, Ambasadori Braathu, shprehu gatishmërinë që të punojnë bashkërisht në shumë fusha, ndër to trashëgimia kulturore, meqenëse OSBE-ja ka luajtur rol kyç në monitorimin dhe lehtësimin e zbatimit të legjislacionit. Po ashtu, OSBE-ja ka dhënë kontributin e saj bashkëpunues në lidhje me mbrojtjen e trashëgimisë fetare dhe kulturore por dhe në fusha si angazhimi i të rinjve për ndërtimin e paqes dhe zhvillimit të qëndrueshëm, përmes shtysave dhe projekteve që kanë të bëjnë me ngritjen e vetëdijes, luftimin e ekstremizmit të dhunshëm, ndërtimin e dialogut ndëretnik, u shpreh mes tjerash ambasadori. Edhe Ambasadori Braathu edhe Ministrja Dumoshi, ofruan gatishmërinë e tyre për intensifikimin e punës së përbashkët në të mirë të qytetarëve të Republikës së Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

ASB ndihmon QKMF në Malishevë me mjete mbrojtëse

Organizata gjermane ASB ka sjellë një donacion me mjetet mbrojtëse për personelin mjekësor të Qendrës ...