KEK
Fillimi / Institucionet / NDËRTIMI I RRUGËVE LOKALE NË LAGJEN 7 SHTATORI

NDËRTIMI I RRUGËVE LOKALE NË LAGJEN 7 SHTATORI

Komuna e Junikut ka filluar ndërtimin e rrugëve lokale në lagjen 7 Shtatori, projekt që ofron infrastrukturë të mirë rrugore dhe qasje të lehtë për qytetarët që gëzojnë parcela në këtë zonë. Projekti rrugor “Ndërtimi i rrugëve lokale” financohet nga komuna e Junikut. Projekti realizohet në kuadër të iniciativës “Shërbime të mira për zhvillim të qëndrueshëm ekonomik”.

Fotografia e Komuna Junik

Kontrolloni gjithashtu

KEK së shpejti edhe me impiante për trajtimin e të gjitha ujërave në TC-B

Në vazhdën e masave dhe aktiviteteve për zvogëlimin e ndikimit në mjedis të TC Kosova ...