Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Në Ditën Botërore të Biodiversitetit, Komuna e Skenderajt, ka filluar mbjelljen e luleve në sheshin “Adem Jashari”

Në Ditën Botërore të Biodiversitetit, Komuna e Skenderajt, ka filluar mbjelljen e luleve në sheshin “Adem Jashari”

Në Ditën Botërore të Biodiversitetit, Komuna e Skenderajt, ka filluar mbjelljen e luleve në sheshin “Adem Jashari” në Skenderaj, afër shtatores së Komandantit Legjendar Adem Jashari. Edhe sot si në çdo ditë tjetër, i pari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, bëri thirrje që të kemi kujdes më të shtuar ndaj natyrës, biodiversitetit, florës e faunës sonë. “Mbrojtja e natyrës dhe shtimi i zonave të gjelbëruara janë dhe do mbeten pjesë e rëndësishme e qeverisjes sime”, tha tutje Jashari.

Kontrolloni gjithashtu

TAKIMI I RADHËS I SHTABIT EMERGJENT KOMUNAL NË JUNIK

Shtabi Emergjent në komunën e Junikut ka mbajtur takimin e radhës, ku kryetari i komunës ...