Fillimi / Institucionet / Ndalohet therja e kafshëve në natën e Fitër Bajramit

Ndalohet therja e kafshëve në natën e Fitër Bajramit

Njoftohen qytetarët e Komunës së Junikut dhe fshatrave përreth se ndalohet therja e kafshëve në tregun e gjelbër dhe hapësira publike në Komunën e Junikut natën e Fitër Bajramit.

Kontrolloni gjithashtu

Ka nisur asfaltimi i segmentit rrugor me gjatësi rreth 6 kilometra në fshatin Aqarevë

Ka nisur asfaltimi i segmentit rrugor me gjatësi rreth 6 kilometra në fshatin Aqarevë të ...