Gafurr Dugolli

Në Bllacë të Maqedonisë u rrestua Gafurr Dugolli, drejtor i Zyrës së Protokollit të MFSK-së

Në pikën kufitare Bllacë, policia e Maqedonisë e ka  arrestuar, Gafurr Dugollin, drejtor i Zyrës së Protokollit të MFSK-së, i cili po shkonte me detyrë zyrtare për rregullim të vizave  në ambasadën e Amerikës në Shkup. Arrestimi është bërë me urdhër të INTERPOL-it sipas kërkesës së Policisë së Serbisë, me akuzë se është i kërkuar për krime lufte, gjatë kohës kur zoti Dugolli ka qenë pjesëtar i UÇK-së. Ky nuk është rasti i parë kur ish ushtarët e UÇK-së, me akuza  të fabrikuara dhe  me kërkesë të policisë së Serbisë,  ndalohen qytetarët e Kosovës, ishluftëtatrë të UÇK-së, nëpër kufijtë dhe aeroportet e shtetve të ndryshme, (madje edhe në pikëkalimet kufitare me Shqipërinë). Tashmë pastërtia e luftës së UÇK-së është vërtetuar edhe nga gjykimet e stërzgjatura të Hagës. Me rastin e arrestimit të zotit Gafurr Dugolli organet shtetrore të Kosovës janë duke u marrë intensivisht, po ashtu kemi besim se edhe organet  shtetërore të Maqedonisë do të kenë mirëkuptim dhe do ta lirojnë, Gafurr  Dugollin.

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj: AAK po rritet në Gjermani, jemi bashkë në përkushtimin tonë për ta orientuar vendin drejt zhvillimit

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka theksuar rëndësinë e bashkatdhetarëve në çdo proces për të …