kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Lajmet / Ne e dimë sesa i rëndësishëm është të jetuarit në një mjedis paqësor, tha kryetari Thaçi në Forumin e Parisit
Ne e dimë sesa i rëndësishëm është të jetuarit në një mjedis paqësor, tha kryetari Thaçi në Forumin e Parisit

Ne e dimë sesa i rëndësishëm është të jetuarit në një mjedis paqësor, tha kryetari Thaçi në Forumin e Parisit

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka marrë pjesë në seancën plenare të Forumit të Paqes në Paris, me ç’ rast ka folur për angazhimin e arritjes së paqes së qëndrueshme në Kosovë dhe rajon. Në seancën plenare të Forumit të Paqes në Paris, ku janë të pranishëm  udhëheqës shtetesh nga e gjithë bota, u theksua rëndësia e ruajtjes dhe forcimit të paqes kudo në botë. Kryetari Thaçi ka thënë se Republika e Kosovës vazhdon të mbetet faktor paqeje dhe stabiliteti në Ballkanin Perëndimor, e përkushtuar gjithnjë për të dhënë kontribut në sigurinë rajonale dhe globale. “Ne e dimë më së miri sa i rëndësishëm është të jetuarit në një mjedis të qetë dhe paqësor. Ashtu siç e dimë, që perspektiva e vetme për një paqe të qëndrueshme në rajonin tonë është integrimi i të gjitha shteteve të Ballkanit në NATO dhe Bashkim Evropian”, ka thënë Thaçi.

Kontrolloni gjithashtu

Sindikata e Pavarur e Judikaturës e Kosovës njofton se ka vazhduar pezullimin e grevës se paralajmëruar me 1 tetor

Mbytja me grushte dhe përplasja në shkallë që pasoi me vdekjen e viktimës, cilësohet si vrasje nga pakujdesia

Sot ka qarkulluar një lajm në medie me një titull, “Vrasje nga pakujdesia” po të ...