KEK
Fillimi / Njoftime / Në Fakultetin e Mjekësisë themelohet për herë të parë Qendra për Simulim dhe Zhvillim të Shkathtësive Klinike
Në Fakultetin e Mjekësisë themelohet për herë të parë Qendra për Simulim dhe Zhvillim të Shkathtësive Klinike

Në Fakultetin e Mjekësisë themelohet për herë të parë Qendra për Simulim dhe Zhvillim të Shkathtësive Klinike

Ne Fakultetin e Mjekesise kemi themeluar per here te pare Qendren per Simulim dhe Zhvillim te Shkathtesive Klinike.

 Qellimi i themelimit te kesaj qendre eshte qe studentet permes simulimit te zhvillojne shkathtesite klinike para se te fillojne punen praktike me paciente, gje qe kerkohet edhe nga ekspertet nderkombetare te akreditimit bazuar ne standardet nderkombetare te edukimit mjekesor.

 Prandaj, ju ftojme ne ceremonine e inaugurimit te kesaj qendre, te cilen do ta organizojme te henen ne ora 11 ne Institutin krahu B, ne drejtimin e Infermierise te Fakultetit te Mjekesise, e cila do te sherbeje per studente te te gjitha drejtimeve, sidomos per lendet pediatri, gjinekologji, kirurgji, anesteziologji dhe mjekesi interne.

Me respekt,

 

Prof. Dr. Suzana Manxhuka-Kerliu

Dekane

Kontrolloni gjithashtu

Murteza Osdautaj: Ndahet nga jeta Orfeu i këngës folklorike shqiptare – Ismet Osdautaj

Murteza Osdautaj: Ndahet nga jeta Orfeu i këngës folklorike shqiptare – Ismet Osdautaj

Ndahet nga jeta artisti dhe rapsodi i madh Ismet Osdautaj, lajmin e ka bërë të ...