Në Ferizajt u mbajt tryeze diskutimi me temën “Tipet e turizmit dhe turizmi alternativ”

Në Ferizajt u mbajt tryeze diskutimi me temën “Tipet e turizmit dhe turizmi alternativ”. Drejtori për Zhvillim Ekonomik dhe Turizëm në komunën e Ferizajt, Balton Derguti ne këtë tryeze tha se synim është promovimi i Ferizajt edhe ne vendet e tjera. Profesoresha e turizmit Alberta Tahiri e cila mbajti prezantim për temën e turizmit tha se Ferizaj ka te zhvilluar turizmin kulturor, gastronom dhe atë rural ku edhe duhet te investohet me shume.

 

Kontrolloni gjithashtu

Në Ferizaj u organizua takim profesional me administratat e QKMF-ve në nivel të  vendit

Sot nën organizimin e administratës së QKMF-së në QTMF – Ferizaj u organizua takim profesional …