MIT
kek
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Në komunën e Deçanit, funksionalizohet E-Kiosku në shërbim të qytetarëve 24/7

Në komunën e Deçanit, funksionalizohet E-Kiosku në shërbim të qytetarëve 24/7

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, është qytetari i parë që pajisët më Certifikatën e Lindjes në E-Kioskun e vendosur në hyrje të objektit të Komunë së Deçanit, i cili do të jet në shërbim të qytetarëve 24/7. Me këtë rast kryetari Ramosaj tha se ’’Për të realizuar këtë premtim ndaj qytetarëve të komunës së Deçanit, duhet të falënderoi Drejtorin e Administratës Komunale, Jashar Dobraj, për përkushtimin e tij në realizimin e këtij projekti mjaftë të rëndësishëm për qytetarët. Ne si Institucion Komunal, në vazhdimësi jemi duke bërë përpjekje që qytetarëve të u krijojmë kushte më të mira dhe lehtësim të proceduarve. Një ndërë premtimet tona është edhe vendosja e E-Kioskut tha Ramosaj”.  Në E-Kioskun i cili tashmë është funksionalizuar qytetarët mund të pajisën më këto lloje të dokumenteve 24 orë e 7 dit në jave:

  1. Ekstraktin e Lindjes

  2. Certifikatën e Lindjes

  3. Certifikatën Martesore

  4. Certifikatën e Vendbanimit

  5. Deklaratën e Bashkësisë Familjare si dhe

  6. Certifikatën e Shtëpisë.

Kontrolloni gjithashtu

Në Rahovec u mbajt debat publik për Planin e Punës së Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi për vitin 2020

Bazuar në Udhëzimin Administrativ Nr. 04/2018, për Standardet Minimale të  Konsultimit Publik në Komuna, kryetari ...