Airport Adem Jashari
kek
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Nënkryetari Lushtaku inspektoi punimet në Qubrel, Tërrnac dhe Kuqicë

Nënkryetari Lushtaku inspektoi punimet në Qubrel, Tërrnac dhe Kuqicë

Për të parë nga afër realizimin e punimeve në shkollën e fshatit Qubrel dhe realizimin e punimeve në segmentet e rrugëve të fshatrave Tërrnac dhe Kuqicë, nënkryetari Nuredin Lushtaku së bashku me drejtoreshën e Urbanizmit Sanije Ahmeti, inxhinierë dhe profesionistë, kanë dal në teren për t’u njoftuar me dinamikën e punimeve që janë duke u kryer. Banorët e këtyre fshatrave janë shprehur të kënaqur me investimet që po ndodhin në përmirësimin e infrastrukturës në këtë pjesë.

Kontrolloni gjithashtu

Është asfaltuar një tjetër rrugë që lidh fshatrat Busi e Marec

Në një postim të tij, nënkryetari i komunës së Prishtinës Selim Pacolli ka shkruar: Është ...